Translate

lördag 21 juli 2012

Tillåt mig presentera...

... de 3 sista, men inte minsta, företagen i vår tillfälliga butik!

Art Larus etablerades i Nikkala 2010. Sedan dess har vi arbetat med svensk och internationell Modern & samtida konst av hög kvalitet.

Genom våra kontakter med välkända gallerier runt om i världen har vi en utmärkt position att hjälpa våra kunder med inköp av specifika konstverk – eller försäljning av det, som man inte längre vill ha.

I den dagliga galleriverksamheten försöker vi presentera en bra och aktuell blandning av konst/konstnärer. Vi söker hela tiden nya spännande konstnärer som kan komma att erbjudas.

Välkomna till Artlarus
Glad sommar önskar Art larus till kunder och vänner.Sko-Fina som har sin butik i Övertorneå gästar oss hela vecka 30! Härligt att åter se skor på Storgatan 73, jag tror att alla i Haparanda saknar en skobutik i city.

Butiken med det "lilla extra"!
Skor för alla smaker.

I sortimentet finns märken som finska Mantere(lite generösare modeller), Rohde,Senator, Marco Tozzi, Skecher och Sköna Marie.


Nejd, företaget som specialiserar sig på inredning och belysning, hjälper oss att ställa i ordning en snygg butik!


Nejd är ett företag som arbetar med inredning och ljus. Jag som driver företaget heter Birgitta Wallenius och är bosatt i Kuivakangas norr om Övertorneå.

I mitt arbete är det viktigt med en god kommunikation för att kunna skapa en inredning som passar kunden. I ett privat hem har vi ofta föremål med stort känslomässigt värde. Det kan vara en trasmatta som mormor vävt eller en fåtölj från barndomshemmet. Bara för att man gör om sin innemiljö behöver man inte välja bort allt gammalt.
För mig är det viktigt att vi värnar om vår miljö. Genom att göra olika val kan vi minska vår miljöpåverkan. En gammal möbel istället för en nyproducerad, en nyproducerad designmöbel som är tillverkad med hänsyn till miljön, ljuskällor med lägre energiförbrukning eller en miljövänlig färg gör skillnad. Varje val som är mer miljövänligt gör gott för både människa och miljö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar